briller fra tommy hilfiger som ligger på en våt veranda

Brillekolleksjonene fra Tommy Hilfiger er alltid sofistikerte, men med tydelig påvirkning fra streetwear og urban ungdomskultur. Designet er harmonisk, men detaljene har glimt i øyet, som for eksempel når endestykkene på brillestengene får overraskende kontrastfarger.

Briller fra Tommy Hilfiger: Uhøytidelig chic til hverdag og festTommy Hilfiger-brillene hører til det mest eksklusive sjiktet i utvalget vårt, men looken er avslappet og uhøytidelig og passer for de aller fleste. For Tommy Hilfiger er det ingen motsetning mellom chic og uhøytidelig, og effekten er udiskutabel. Er du spontan, humoristisk og tar deg selv lite høytidelig, vil du garantert finne et par briller fra Tommy Hilfiger som passer din stil og personlighet.

Klassisk brillemote med moderne vri Tommy Hilfiger har vært entreprenør og designer hele sitt liv. Spesialiteten hans er å hente inspirasjon fra klassisk herremote, og oppdatere den til dagens smak. Opprinnelig henvendte Tommy Hilfiger seg først og fremst til amerikanske universitetsstudenter, og den preppy looken forblir et av merkets fremste kjennetegn. I dag er kreasjonene hans, enten det gjelder klær eller briller, elsket av unge og unge til sinns over hele verden. Brillekolleksjonene favner et bredt spekter av stiler for både menn og kvinner, fra nerdete rektangulære briller til herlig tøffe runde briller med originale detaljer ved tinningene. Last opp en selfie til vårt virtuelle prøverom og se om ikke et par Tommy Hilfiger-briller vil ha en litt magisk effekt på oppsynet ditt.

Kjøp Tommy Hilfiger-briller med styrke på nett Her hos Extra Optical finner du både damebriller og herrebriller fra Tommy Hilfiger til lavere priser enn noe annet sted i Norge. Det er vi så sikre på at vi gir deg en prisgaranti: Finner du de samme Tommy Hilfiger-brillene til lavere pris hos en annen norsk optiker, gir vi deg mellomlegget tilbake. Å kjøpe briller på nett skal være like avslappet og ukomplisert som stilen til Tommy Hilfiger. Derfor har vi også en fornøyd-garanti: Skulle du mot formodning ikke bli 100 % fornøyd med Tommy Hilfiger-brillene dine, er det bare å sende dem tilbake til oss. Vi gir deg nye briller eller pengene tilbake, uansett grunn. Bestill dine nye Tommy Hilfiger-briller i dag!

Høy-lav
Filter
Passer til
 1. 2
 2. 2
Merke
Ray-Ban
Oakley
Diesel
Hugo Boss
Guess
Kenzo
Good Eye
Calvin Klein
Carrera
Gant
Marc Jacobs
Tommy Hilfiger
Tom Ford
eXo
eXo KIDS
Polo
Emporio Armani
Michael Kors
Størrelse
Small
Medium
Large
Form
CatEye
Oval
Pilot
Rektangulære
Rund
Wayfarer
Ramme
Halv ramme
Hel ramme
Rammeløs
Materiale
 1. 2
Farge
Dark Blue
Gul
Svart
Burgunder
Gull
Grønn
Rosa
Lilla
Klar
Grå
Rød
Brun
Metall
Oransje
Hvit
Mønstret
Blå
Pris
Fra NOK til NOK
Annet
 1. 2
 1. 2
 1. 135 mm Medium
  th1393
  Tommy Hilfiger
  th1393
  Regular Price 1395,- Tilbud 905,-
  Ønskeliste
 2. 135 mm Medium
  th1393
  Tommy Hilfiger
  th1393
  Regular Price 1395,- Tilbud 905,-
  Ønskeliste

2 Glasses found

Høy-lav