en jente med gule tom ford briller

Alltid ulastelig antrukket med briller fra Tom Ford.

Scarlett Johansson, Eva Longoria, Brad Pitt … og deg. Hvem vil vel ikke ta del i moteuniverset til den amerikanske filmskaperen og designeren Tom Ford, en av verdens mest berømte og respekterte moteskapere?

Tom Fords moderne og dristige formspråk har satt tonen for en helt ny retning innen eksklusiv mote. Brillekolleksjonene er intet unntak, med lekre linjer og fokus på detaljer. Hvis du verdsetter kvalitet og er glad i klassiske former, men samtidig ønsker en moderne og tidsriktig look, vil briller fra Tom Ford være det perfekte valget for deg. Sagt med Tom Fords egne ord: "Min kunde har sin egen stilsans og kjenner seg selv godt. Målet mitt er å hjelpe kunden til å bli den beste utgaven av seg selv."

Brilledesign i verdensklasse Tom Ford er nok mest kjent for sin strålende karriere som kreativ leder for Gucci. Med dristige, nyskapende kolleksjoner lyktes den unge texaneren mot alle odds i å forvandle og fornye imaget til det ærverdige italienske motehuset. Nå kan du også få glede av Tom Fords designergeni. Den første brillekolleksjonen fra Tom Ford ble lansert i 2006, og siden da har hans enkle og raffinerte modeller fått en stor og trofast fanskare. Alle våre Tom Ford-briller ser og føles fantastiske ut, og er laget for å vare. Stilige, moderne og eksklusive: Når du ønsker å ta deg best mulig ut, er briller fra Tom Ford det naturlige førstevalget.

Tom Ford-briller med styrke til uslåelige priser

Det er mange gode grunner til å kjøpe Tom Ford-brillene dine på nett. Klikk deg inn på nettbutikken vår og se alle våre forskjellige Tom Ford-modeller og velg ut de du liker aller best. Vi har som mål å alltid levere Norges billigste briller, så finner du de samme Tom Ford-brillene til lavere pris hos en annen norsk optiker, refunderer vi mellomlegget. Når du har funnet og bestilt dine nye favorittbriller, sørger vi for at de kommer hjem til deg i løpet av få dager. Skulle det mot formodning være noe du ikke er fornøyd med, har du 30 dagers full returrett. "Jeg har kjøpt mange par briller hos Extra Optical. Det er bare en glede. Topp service og aldri noen problemer. Alltid riktig slipt," skriver en av våre trofaste kunder. Vi vil gjøre alt vi kan for at du skal bli like fornøyd. Velkommen til en hyggelig brillehandel!"

Filter
Passer til
 1. 8
 2. 9
Merke
Ray-Ban
Oakley
Diesel
Hugo Boss
Kenzo
Good Eye
Calvin Klein
Carrera
Gant
Marc Jacobs
Tom Ford
eXo
eXo KIDS
Polo
Emporio Armani
Michael Kors
Størrelse
Small
Medium
Large
Form
CatEye
Firkantet
Oval
Pilot
Rektangulære
Rund
Wayfarer
Ramme
Halv ramme
Hel ramme
Rammeløs
Materiale
 1. 5
 2. 8
Farge
Dark Blue
Gul
Svart
Burgunder
Gull
Grønn
Rosa
Lilla
Klar
Grå
Rød
Brun
Metall
Sølv
Oransje
Hvit
Mønstret
Blå
Blank
Pris
Fra to
Annet
 1. 2
 1. 6
 1. 9
Høy-lav
 1. 135 mm Medium
  Tom Ford Jessie tf449 005
  Ønskeliste
 2. 131 mm Small
  Tom Ford tf5451 012
  Ønskeliste
 3. 131 mm Small
  Tom Ford tf5465 28b
  Ønskeliste
 4. 130 mm Small
  ft5247 083
  Ønskeliste
 5. 134 mm Medium
  ft5455
  Ønskeliste
 6. 134 mm Medium
  ft5455
  Ønskeliste
 7. Large
  ft5391
  Ønskeliste
 8. 137 mm Medium
  ft5379
  Ønskeliste
 9. Large
  FT5335
  Ønskeliste

9 Glasses found

Høy-lav