Alltid ulastelig antrukket med briller fra Tom Ford.

Scarlett Johansson, Eva Longoria, Brad Pitt … og deg. Hvem vil vel ikke ta del i moteuniverset til den amerikanske filmskaperen og designeren Tom Ford, en av verdens mest berømte og respekterte moteskapere?
Tom Ford Briller
Filter
Passer til
 1. 5
 2. 6
Produsent
Tom Ford
Størrelse
Small
Medium
Large
Form
Oval
Rund
Ramme
Halv ramme
Hel ramme
Materiale
 1. 5
 2. 5
Farge
White
Brown
Silver
Metal
Pris
Fra to
Annet
 1. 1
 1. 3
 1. 6
Høy-lav
 1. 134 mm Medium
  tf5329 018
  Ønskeliste
 2. 135 mm Medium
  Jessie
  Tom Ford
  Jessie
  As low as 1595,-
  Ønskeliste
 3. 131 mm Small
  tf5451
  Tom Ford
  tf5451
  As low as 1595,-
  Ønskeliste
 4. 130 mm Small
  ft5247
  Tom Ford
  ft5247
  As low as 1395,-
  Ønskeliste
 5. 134 mm Medium
  ft5455
  Tom Ford
  ft5455
  Fra kun 1495,-
  Ønskeliste
 6. Large
  FT5335
  Tom Ford
  FT5335
  Fra kun 1495,-
  Ønskeliste

6 Glasses found

Høy-lav

Tom Fords moderne og dristige formspråk har satt tonen for en helt ny retning innen eksklusiv mote. Brillekolleksjonene er intet unntak, med lekre linjer og fokus på detaljer. Hvis du verdsetter kvalitet og er glad i klassiske former, men samtidig ønsker en moderne og tidsriktig look, vil briller fra Tom Ford være det perfekte valget for deg. Sagt med Tom Fords egne ord: "Min kunde har sin egen stilsans og kjenner seg selv godt. Målet mitt er å hjelpe kunden til å bli den beste utgaven av seg selv."

Brilledesign i verdensklasse Tom Ford er nok mest kjent for sin strålende karriere som kreativ leder for Gucci. Med dristige, nyskapende kolleksjoner lyktes den unge texaneren mot alle odds i å forvandle og fornye imaget til det ærverdige italienske motehuset. Nå kan du også få glede av Tom Fords designergeni. Den første brillekolleksjonen fra Tom Ford ble lansert i 2006, og siden da har hans enkle og raffinerte modeller fått en stor og trofast fanskare. Alle våre Tom Ford-briller ser og føles fantastiske ut, og er laget for å vare. Stilige, moderne og eksklusive: Når du ønsker å ta deg best mulig ut, er briller fra Tom Ford det naturlige førstevalget.

Tom Ford-briller med styrke til uslåelige priser

Det er mange gode grunner til å kjøpe Tom Ford-brillene dine på nett. Klikk deg inn på nettbutikken vår og se alle våre forskjellige Tom Ford-modeller og velg ut de du liker aller best. Vi har som mål å alltid levere Norges billigste briller, så finner du de samme Tom Ford-brillene til lavere pris hos en annen norsk optiker, refunderer vi mellomlegget. Når du har funnet og bestilt dine nye favorittbriller, sørger vi for at de kommer hjem til deg i løpet av få dager. Skulle det mot formodning være noe du ikke er fornøyd med, har du 30 dagers full returrett. "Jeg har kjøpt mange par briller hos Extra Optical. Det er bare en glede. Topp service og aldri noen problemer. Alltid riktig slipt," skriver en av våre trofaste kunder. Vi vil gjøre alt vi kan for at du skal bli like fornøyd. Velkommen til en hyggelig brillehandel!"