Oakley er brillemerket for deg med en aktiv og sporty livsstil. Med materialer og utforming som er beregnet på krevende forhold, vil Oakley-brillene dine alltid sitte godt og stødig på nesen, samtidig som de er lette og behagelige.

Briller på en plate med murvegg i bakgrunnen

Oakley er en av verdens ledende produsenter av sportsbriller og annet sportsutstyr, og både briller og andre produkter blir utviklet i tett samarbeid med idrettsutøvere i verdensklasse. Hos Oakley går teknologi og design hånd i hånd, og ingen detaljer er overlatt til tilfeldighetene. Det er ikke uten grunn at Oakley-briller er blitt førstevalget for en rekke av verdens ypperste utøvere, fra syklister til alpinister. Visste du at Oakley også lager briller for amerikanske militær- og politistyrker? Selv den barskeste barsking kan uten å nøle velge et par Oakley-briller — du vil være i godt selskap.

Oakley-briller: Fra garasjen til motocrossbanen Det hele startet i garasjen til grunnleggeren Jim Jannard. Begynner ikke alle suksesshistorier i en garasje? Uansett, Jim var lidenskapelig opptatt av motocross og ekstremsport, og i 1975 utviklet han motorsykkelhåndtaket 'The Oakley Grip'. Det var laget av et patentert materiale som han kalte 'unobtainium', et navn som gjerne brukes i ingeniørvitenskap og science fiction om materialer som passer perfekt til et bestemt formål, men som ikke eksisterer. Vel, Jims variant av unobtainium eksisterer beviselig, for materialet brukes fortsatt til å lage endestykkene til stengene på Oakley-brillene. Oakley begynte nemlig raskt å lage flere produkter for motocrossmiljøet, blant annet beskyttelsesbriller — og resten er historie. Fra skibriller via sykkelbriller og solbriller med styrke og nå til vanlige briller med styrke, er Oakley blitt et av verdens fremste brillemerker. Enten du skal på hemmelig oppdrag i det ytre rom eller bare en tur på fotballkamp: dine nye Oakley-briller vil følge deg overalt.

Ekte Oakley-briller til markedets laveste pris. Her hos Extra Optical finner du et bredt utvalg av briller fra Oakley til både kvinner og menn. Formen er som regel rektangulær, og alle har den karakteristiske sporty stilen. Det har aldri vært enklere å bli den lykkelige eier av et par Oakley-briller: Bare klikk deg inn på nettbutikken vår og velg ut den modellen du liker aller best! Systemet vårt vil anbefale deg glass ut fra din korreksjonsstyrke, men du kan også oppgradere til tynnere glass eller progressive glass. Hos oss får du ekte Oakley-briller til Norges laveste pris, med prisgaranti: Finner du tilsvarende Oakley-briller til lavere pris hos en annen optiker i Norge, refunderer vi mellomlegget. Klikk deg inn på vår kolleksjon av sporty Oakley-briller med styrke, og la din brilledrøm gå i oppfyllelse!

Filter
Passer til
 1. 48
 2. 32
Merke
Ray-Ban
Oakley
Diesel
Hugo Boss
Kenzo
Good Eye
Calvin Klein
Carrera
Gant
Marc Jacobs
Tom Ford
eXo
eXo KIDS
Polo
Emporio Armani
Michael Kors
Størrelse
Small
Medium
Large
Form
CatEye
Firkantet
Oval
Pilot
Rektangulære
Rund
Wayfarer
Ramme
Halv ramme
Hel ramme
Rammeløs
Materiale
 1. 24
 2. 35
 3. 1
Farge
Dark Blue
Gul
Svart
Burgunder
Gull
Grønn
Rosa
Lilla
Klar
Grå
Rød
Brun
Metall
Sølv
Oransje
Hvit
Mønstret
Blå
Blank
Pris
Fra to
Annet
 1. 12
 1. 15
 1. 46
Høy-lav
 1. 135 mm Medium
  Airdrop
  Ønskeliste
 2. 135 mm Medium
  Airdrop
  Oakley
  Airdrop
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste
 3. 137 mm Medium
  Wheel House
  Ønskeliste
 4. 137 mm Medium
  Wheel House
  Ønskeliste
 5. 140 mm Large
  Metalink
  Ønskeliste
 6. 140 mm Large
  Metalink
  Ønskeliste
 7. 140 mm Large
  Pitchman R Carbon
  Ønskeliste
 8. 137 mm Medium
  Trillbe X
  Ønskeliste
 9. 140 mm Large
  Pitchman R
  Ønskeliste
 10. 137 mm Medium
  Crosslink
  Ønskeliste
 11. 137 mm Medium
  Plank 2.0
  Ønskeliste
 12. 134 mm Medium
  Wingback SQ
  Ønskeliste
 13. 138 mm Medium
  Lizard
  Ønskeliste
 14. 138 mm Medium
  Lizard
  Ønskeliste
 15. 135 mm Medium
  Base Plane R
  Ønskeliste
 16. 135 mm Medium
  Base Plane R
  Ønskeliste
 17. 135 mm Medium
  Base Plane R
  Ønskeliste
 18. 135 mm Medium
  Fuller
  Ønskeliste
 19. 138 mm Medium
  Socket 5.5
  Ønskeliste
 20. 138 mm Medium
  Socket 5.5
  Ønskeliste
 21. 139 mm Medium
  Barrelhouse 0,5
  Ønskeliste
 22. 141 mm Large
  Top Spinner 4b
  Ønskeliste
 23. 140 mm Large
  Apparition
  Ønskeliste
 24. 145 mm Large
  Torque Wrench
  Ønskeliste

Glasses found 1-24 of 48

Page
Høy-lav