I brillekolleksjonene til Marc Jacobs finner du ekstravagante modeller for den mest kresne fashionista. Elsker du å være festens konge eller dronning? Med unike detaljer og uventede fargekombinasjoner er et par briller fra Marc Jacobs det ideelle tilbehør, som synes lang vei og er garantert å vekke oppmerksomhet.

briller fra marc jacobs og et billeetui fra extra optical på et bord

Marc Jacobs: Briller for deg som liker å utfordre konvensjonene! For moteskaperen Marc Jacobs er alt mulig. Rock, romantikk, militær inspirasjon eller glamour: Marc Jacobs behersker kunsten å blande stilarter til det fullkomne, enten det er til hverdagsbruk eller til fest. Selvsagt har Marc Jacobs også mer klassiske, elegante former for deg som bare vil kunne heve et nøytralt antrekk til nye høyder. Ha gjerne flere par å velge mellom — da har du alltid et par briller som passer dagens antrekk og humør.

Mote som underholdning. Marc Jacobs er mannen som kanskje mer enn noen annen satte grunge-stilen på kartet. Den amerikanske moteskaperen gikk i lære hos flere av de aller største, før han lanserte sitt eget merke i 1993 med en kolleksjon han selv beskrev som ""funk, trash og chic"". Siden den gang har den feterte designeren fortsatt å levere utradisjonelle og overraskende kolleksjoner både innen klær, sko og briller. Med sin funky stil henvender Marc Jacobs seg først og fremst til et ungt, urbant og uredd publikum som ikke tar seg selv for høytidelig. Eller hva skal man si om en designer som bruker avantgardekunst i sine reklamekampanjer, og som samtidig er den stolte bærer av en Svampebob-tatovering på armen?

Kjøp Marc Jacobs-briller på nett med prisgaranti. Her hos ExtraOptical finner du briller fra Marc Jacobs for enhver stil og smak, både damebriller og herrebriller. Ikke nok med det: Vi har Norges laveste brillepriser. Finner du mot formodning de samme brillene til lavere pris hos en annen norsk optiker, betaler vi mellomlegget tilbake. Hos oss skal lave priser aldri gå på bekostning av service, så om du av en eller annen grunn ikke skulle være fornøyd med Marc Jacobs-brillene dine, har du 30 dagers full returrett. «Andre gangen jeg kjøper briller fra Extra Optical og er veldig fornøyd med hvor enkelt, raskt og rimelig det er. Dette er briller med kvalitet som blir levert ganske raskt etter at de er bestilt. Utrolig deilig å bare kunne kjøpe briller på nettet og vite at jeg har mulighet til å returnere de om jeg ikke er fornøyd.» Lea, Asker. Med eller uten Svampebob-effekter: Er du klar for å ta skrittet inn i Marc Jacobs' kreative univers?"

Filter
Passer til
 1. 5
 2. 12
Merke
Ray-Ban
Oakley
Diesel
Hugo Boss
Kenzo
Good Eye
Calvin Klein
Carrera
Gant
Marc Jacobs
Tom Ford
eXo
eXo KIDS
Polo
Emporio Armani
Michael Kors
Størrelse
Small
Medium
Large
Form
CatEye
Firkantet
Oval
Pilot
Rektangulære
Rund
Wayfarer
Ramme
Halv ramme
Hel ramme
Rammeløs
Materiale
 1. 6
 2. 6
Farge
Dark Blue
Gul
Svart
Burgunder
Gull
Grønn
Rosa
Lilla
Klar
Grå
Rød
Brun
Metall
Sølv
Oransje
Hvit
Mønstret
Blå
Blank
Pris
Fra to
Annet
 1. 1
 1. 4
 1. 12
Høy-lav
 1. 141 mm Large
  Marc Jacobs 327 so
  Ønskeliste
 2. 139 mm Medium
  Marc Jacobs 146 ln4
  Ønskeliste
 3. 133 mm Small
  Marc Jacobs 402 pjp
  Ønskeliste
 4. 132 mm Small
  Marc Jacobs 330 003
  Ønskeliste
 5. 140 mm Large
  mj21 00f
  Ønskeliste
 6. 137 mm Medium
  mj43 v81
  Ønskeliste
 7. 137 mm Medium
  mj145 gmo
  Ønskeliste
 8. 140 mm Large
  MJ235
  Ønskeliste
 9. 133 mm Small
  MMJ646
  Ønskeliste
 10. 135 mm Medium
  MMJ618
  Ønskeliste
 11. 134 mm Medium
  MMJ571
  Ønskeliste
 12. 130 mm Small
  MMJ531
  Ønskeliste

12 Glasses found

Høy-lav