fargerike briller på et bord

Briller fra Kenzo: Våg en stil som er skapt for å syns!

Kenzo-navnet framkaller umiddelbare assosiasjoner til fargerike kreasjoner, fulle av liv, som hensetter oss til et atypisk univers. Kenzo-brillene er intet unntak og viderefører de originale temaene i kleskolleksjonene, fra dyremønstre og kontrastfarger til graverte detaljer på brillestengene.

Kenzos designinspirasjon er rik og variert. Stilen bygger på merkets unike blanding av kulturer, med røtter både i vest og øst, og forener utsøkt raffinement med et snev av humor og glimt i øyet. Et par Kenzo-briller vil gi ansiktet ditt en skikkelig makeover. Ta en tur innom vårt virtuelle prøverom og se effekten selv!

Fra loppemarked til luksusmerke.

Merkenavnet Kenzo kommer fra navnet til grunnleggeren Kenzo Takada. Den unge japaneren vokste opp milevis fra moteverdenen, men som ivrig leser av søsterens ukeblader utviklet han tidlig sin sans og for-kjærlighet for stil. Etter motestudier i Tokyo, på en skole som nettopp hadde åpnet sine dører for mannlige studenter, flyttet han til Paris i 1964. Kenzos første kreasjoner var unike og fargerike … fordi han bare hadde råd til å kjøpe stoffene sine på lop-pemarked. Men den originale stilen falt i smak, og i 1970 åpnet han sin første egne butikk, Jungle Jap. Det samme året holdt han sin første moteoppvisning. Siden 2011 er det Humberto Leon og Carol Lim som er Kenzos kreative ledere og sjefsdesignere. Samtidig som de viderefører tradisjonen fra Kenzo Takada har de beina godt plantet i det 21. århundret, og for hver nye kolleksjon samarbeider de tett med avant garde-kunstnere, musikere, skuespillere og designere.

Kjøp Kenzo-briller med 100 % fornøydgaranti!

Extra Optical fører et selektivt utvalg av briller fra Kenzo både for kvinner og menn. For deg som setter pris på luksus og kvalitet, er Kenzo-briller et perfekt valg som du vil ha glede av i mange år. Brillene fra Kenzo tilhører vår øverste priskategori, men det at du er villig til å spandere litt ekstra på et par eksklusive briller betyr ikke at du skal betale mer enn du må. Takket være netthandel og effektiv forret-ningsdrift, kan Extra Optical tilby Kenzo-briller til priser ingen andre norske optikere kan matche. Målet vårt er at du skal elske brillene du kjøper hos oss, så hvis Kenzo-brillene dine mot formodning ikke passer eller du ikke er fornøyd med dem av hvilken som helst annen grunn, har du 30 dagers full returrett. Unn deg et par Kenzo-briller, det vil du ikke angre på. Bestill i dag!

Høy-lav
Filter
Passer til
 1. 3
 2. 5
Merke
Ray-Ban
Oakley
Diesel
Hugo Boss
Guess
Kenzo
Good Eye
Calvin Klein
Carrera
Gant
Marc Jacobs
Tommy Hilfiger
Tom Ford
eXo
eXo KIDS
Polo
Emporio Armani
Michael Kors
Størrelse
Small
Medium
Large
Form
CatEye
Oval
Pilot
Rektangulære
Rund
Wayfarer
Ramme
Halv ramme
Hel ramme
Rammeløs
Materiale
 1. 5
Farge
Dark Blue
Gul
Svart
Burgunder
Gull
Grønn
Rosa
Lilla
Klar
Grå
Rød
Brun
Metall
Oransje
Hvit
Mønstret
Blå
Pris
Fra NOK til NOK
Annet
 1. 5
 1. 2
 1. 5
 1. 130 mm Small
  kz2188
  Kenzo
  kz2188
  Regular Price 995,- Tilbud 497,-
  Ønskeliste
 2. 138 mm Medium
  kz2232
  Kenzo
  kz2232
  Regular Price 995,- Tilbud 497,-
  Ønskeliste
 3. 138 mm Medium
  kz2232
  Kenzo
  kz2232
  Regular Price 995,- Tilbud 556,-
  Ønskeliste
 4. 135 mm Medium
  kz2168
  Kenzo
  kz2168
  Regular Price 995,- Tilbud 497,-
  Ønskeliste
 5. 131 mm Small
  kz2202
  Kenzo
  kz2202
  Regular Price 995,- Tilbud 497,-
  Ønskeliste

5 Glasses found

Høy-lav