guessbriller som ligger på asfalt

Guess er kjent for sin utradisjonelle, sexy og glamorøse stil, og brillekolleksjonene er intet unntak. Med materialer i topp kvalitet og originale farger, kombinert med detaljer som strass, metall og unike mønstre, skiller Guess-brillene seg klart ut fra de mer klassiske designermerkene.

Briller fra Guess: For deg som både vil se godt og se godt utMed briller fra Guess vil du gjøre et like individuelt, stilsikkert inntrykk enten du skal på gründerkonferanse, på byen med vennegjengen, eller på en romantisk middag for to.

Den amerikanske drømmen — med fransk touch Guess har alltid henvendt seg til et ungt, eventyrlystent og verdensvant publikum. Merket ble etablert i USA i 1981 av de franske brødrene Marciano, og stilen er avslappet solkyst-amerikansk med umiskjennelig europeisk innflytelse. Guess-jenta kombinerer alltid sensualitet med klasse. Hun er sexy og sanselig, men ikke på en vulgær eller smakløs måte. Opp gjennom årene, enten det var da jeg først så Laetitia Casta, Eva Herzigova, eller Anna Nicole Smith, har den røde tråden når jeg skulle velge den neste Guess-jenta alltid vært en umiddelbar magefølelse av at hun var den rette, har Paul Marciano sagt. Brillekolleksjonene fra Guess er en herlig blanding av atypiske, kreative trender og tidløs vintage-inspirasjon, og er blitt en favoritt blant motefolket over hele verden.

Briller med styrke fra Guess til landets laveste priser Her hos Extra Optical har vi samlet et lekkert utvalg av både damebriller og herrebriller fra Guess, alle med den karakteristiske, lekne Guess-looken. Klikk deg inn på nettbutikken, og finn den Guess-brillen som passer nettopp din stil og personlighet aller best. Hos oss kan du handle i trygg forvissning om at du ikke betaler en krone mer enn du må for brillene dine. Vi i Extra Optical har nemlig tatt mål av oss til å levere Norges billigste briller, og vi er så sikre på å lykkes at vi gir deg en prisgaranti: Finner du tilsvarende Guess-briller billigere hos en annen norsk optiker, refunderer vi mellomlegget. Unn deg et par Guess-briller i dag!

Høy-lav
Filter
Passer til
 1. 5
 2. 5
Merke
Ray-Ban
Oakley
Diesel
Hugo Boss
Guess
Kenzo
Good Eye
Calvin Klein
Carrera
Gant
Marc Jacobs
Tommy Hilfiger
Tom Ford
eXo
eXo KIDS
Polo
Emporio Armani
Michael Kors
Størrelse
Small
Medium
Large
Form
CatEye
Oval
Pilot
Rektangulære
Rund
Wayfarer
Ramme
Halv ramme
Hel ramme
Rammeløs
Materiale
 1. 5
Farge
Dark Blue
Gul
Svart
Burgunder
Gull
Grønn
Rosa
Lilla
Klar
Grå
Rød
Brun
Metall
Oransje
Hvit
Mønstret
Blå
Pris
Fra NOK til NOK
Annet
 1. 5
 1. 4
 1. 5
 1. 132 mm Small
  gu2495
  Guess
  gu2495
  Regular Price 995,- Tilbud 497,-
  Ønskeliste
 2. 135 mm Medium
  gu2394
  Guess
  gu2394
  Regular Price 995,- Tilbud 497,-
  Ønskeliste
 3. 138 mm Medium
  gu1866
  Guess
  gu1866
  Regular Price 995,- Tilbud 497,-
  Ønskeliste
 4. 138 mm Medium
  gu1866
  Guess
  gu1866
  Regular Price 995,- Tilbud 497,-
  Ønskeliste
 5. 140 mm Large
  gu1842
  Guess
  gu1842
  Regular Price 995,- Tilbud 497,-
  Ønskeliste

5 Glasses found

Høy-lav