Gant er brillemerket for deg som føler deg hjemme i den akademiske, elegante Ivy League-stilen. Gant setter raffinert, tidløs design og førsteklasses håndverkskvalitet i høysetet: Dette er briller for deg som vet hva du vil ha.

Gant briller
Vi kan ikke finne noen produkter som matchet dine valg.

Mange av brillefavorittene fra Gant har den klassiske pilotformen, som flatterer de fleste ansiktsformer og stadig er like aktuell i motebildet. Innfatningene kommer i mange lekre farger, fra diskrete blå og grå nyanser til spenstigere grønntoner og skilpaddemønstre. Gant designer primært for menn, men mange av brillemodellene er like kledelige til kvinner. Enten du skal møte venner i seilklubben eller spise lunsj med sjefen, er Gant et sikkert valg som matcher enhver kleskode.

Avslappet New England-eleganse. Lange sandstrender, krystallklar sjøluft, kunstgallerier og østersbarer … Gant har sine røtter trygt forankret i vakre New England på den amerikanske østkysten. Siden 1949 har merket hentet sin inspirasjon fra New Englands sofistikerte sjarm og livsstilen til den amerikanske akademiske eliten. I begynnelsen produserte Gant primært herreskjorter av førsteklasses kvalitet, og familiebedriften introduserte en rekke designdetaljer som i det små revolusjonerte epokens amerikanske herrekonfeksjon. Skjortene ble enormt populære blant både studenter og lærere på det nærliggende eliteuniversitetet Yale, og inngikk snart som et uunngåelig element i den karakteristiske Ivy League-looken. Etter hvert ble kolleksjonene utvidet med artikler som sportstøy, sko og — selvfølgelig — briller. Seksti år etter at de første Gant-skjortene ble sydd, er dagens Gant-briller et bevis på at for Gant er kun det beste godt nok.

Gant-briller med styrke til landets laveste priser. Brillene fra Gant tilhører en av vår øverste priskategorier, så med dette merket velger du fra øverste hylle. For deg som setter pris på luksus og kvalitet, er Gant-briller et perfekt valg som du vil ha glede av i år etter år. Men det at du er villig til å spandere litt ekstra på briller i toppklasse betyr ikke at du skal betale mer enn du må! Derfor tilbyr Extra Optical en prisgaranti: Finner du de samme Gant-brillene til lavere pris hos en annen optiker i Norge, gir vi deg mellomlegget tilbake. Takket være vår fornøyd-garanti tar du heller ingen risiko når du bestiller dine Gant-briller fra Extra Optical. Skulle du ikke bli fornøyd med brillene dine, gir vi deg nye briller eller pengene tilbake — uansett grunn. Unn deg et par Gant-briller — vi er sikre på at de kommer til å bli ditt favorittpar.