briller fra Diesel som ligger på et bildekk

Diesel handler ikke bare om jeans! Det legendariske italienske merket vil være det perfekte brillevalg for deg som tar stil seriøst og ikke er redd for litt oppmerksomhet.

Enten inspirasjonen er denim, psykedelisk eller retro, gjenspeiler hvert eneste par Diesel-briller den samme kule designfilosofien. Med dristige farger, originale former og spreke detaljer tilfører briller fra Diesel særpreg og personlighet til selv det mest ordinære fjes. Brillekolleksjonene fra Diesel følger samme suksessoppskrift som de verdenskjente jeansene: Tilnærmet ekstrem kvalitet, suveren passform og et alltid oppdatert formspråk. Med briller fra Diesel kan du se verden i hvitøyet med selvtillit (og har du lest brilleseddelen riktig vil du se skarpt, til og med).

Italiensk design, tyskinspirert kvalitet. Diesel har, navnet til tross, sitt utspring i motemekkaet Italia. Men det forklarer ikke hele suksessen: Grunnleggeren Renzo Rossi har sagt at han lærte kreativitet fra Italia, markedsføring fra USA, og systemer fra Tyskland! Selv om Diesel er blitt en ekstraordinær suksess i moteverdenen, er filosofien til merket den samme i dag som ved oppstarten i 1978. Renzo Rossi så for seg et merke som skulle stå for lidenskap, individualitet og selvutfoldelse. Diesel skulle utfordre status quo, eksperimentere med nye ideer, innovere — og provosere. Den typiske Diesel-fan er antikonformistisk, men klarer samtidig å se trendy ut. Kjenner du deg igjen?

Kjøp Diesel-briller med styrke på nett — med prisgaranti Bare en ting å si: sykt gode. Brillene er veldig lette og sitter perfekt på meg, skriver en fornøyd kunde som har kjøpt Diesel-briller hos oss. Finn fram brilleseddelen, klikk deg inn i nettbutikken og velg din nye look i fred og ro fra sofakroken, kjøkkenbordet eller hvor du nå liker å sitte. Vi sørger for at du får de nye Diesel-brillene dine hjem til deg på noen få dager! Målet vårt er at du skal bli knallfornøyd med brillene dine — hver gang. Så om Diesel-brillene dine mot formodning ikke skulle passe, eller du ønsker å bytte av en hvilken som helst annen grunn, har du 30 dagers full returrett. Ikke nok med det: Vi gir deg også prisgaranti. Finner du de samme Diesel-brillene billigere hos en annen optiker i Norge, refunderer vi mellomlegget. Hva venter du på? :)

Filter
Passer til
 1. 4
 2. 4
Merke
Ray-Ban
Oakley
Diesel
Hugo Boss
Kenzo
Good Eye
Calvin Klein
Carrera
Gant
Marc Jacobs
Tom Ford
eXo
eXo KIDS
Polo
Emporio Armani
Michael Kors
Størrelse
Small
Medium
Large
Form
CatEye
Firkantet
Oval
Pilot
Rektangulære
Rund
Wayfarer
Ramme
Halv ramme
Hel ramme
Rammeløs
Materiale
 1. 2
 2. 3
Farge
Dark Blue
Gul
Svart
Burgunder
Gull
Grønn
Rosa
Lilla
Klar
Grå
Rød
Brun
Metall
Sølv
Oransje
Hvit
Mønstret
Blå
Blank
Pris
Fra to
Annet
 1. 1
 1. 4
Høy-lav
 1. 140 mm Large
  Diesel dl0289
  Ønskeliste
 2. 138 mm Medium
  dl5078 052
  Ønskeliste
 3. 135 mm Medium
  dl5233
  Ønskeliste
 4. 140 mm Large
  DL5115
  Ønskeliste

4 Glasses found

Høy-lav