Carrera briller på en seng av grus og stein

Carrera briller for uredd eleganse.
Carrera-brillene er ofte retro-inspirert, men alltid tidsriktige, og kommer i både nøytrale og mer iøynefallende fargenyanser
.

Hvem forbinder vel ikke Carrera-logoen med barndommens og ungdommens skihelter? Carrera ble grunnlagt ved foten av Alpene, og er i dag et populært og elsket merke verden over for sine sporty, elegante briller av topp kvalitet. Ser du etter noe litt formelt? Prøv et par briller med glatt, svart ramme for en nøktern, profesjonell look. Vil du heller understreke din lekne, eksperimentelle side? Velg en innfatning i en mer utradisjonell farge. Uansett hvilke stilønsker du har, vil du finne et par Carrera-briller med det helt riktige uttrykket.Ser du etter noe litt formelt? Prøv et par briller med glatt, svart ramme for en nøktern, profesjonell look. Vil du heller understreke din lekne, eksperimentelle side? Velg en innfatning i en mer utradisjonell farge. Uansett hvilke stilønsker du har, vil du finne et par Carrera-briller med det helt riktige uttrykket.

Carrera: Med lidenskap for sport og spenning. Carrera har laget utstyr for tøffinger siden 1956. Navnevalget var inspirert av det berømte og beryktede billøpet Carrera Panamericana, som er 3000 kilometer langt og regnes som verdens farligste. Hvem som helst kunne delta, men det skulle store ambisjoner (og kanskje en smule galskap) til for å faktisk kaste seg ut i det. Siden den gang har lidenskapen for sport og spenning ligget til grunn for alle Carreras produkter. Merket har vært sponsor for en rekke store idrettsutøvere, fra alpinister til motocrosskjørere og landeveissyklister. Dagens brillekolleksjoner fra Carrera er fortsatt inspirert av denne arven. Lidenskap gjør oss rastløse, nysgjerrige og eventyrlystne. Den tar oss til steder vi ikke ante eksisterte og gir oss erfaringer vi aldri forventet, sier Carrera selv. Hva er ditt neste vågestykke?

Carrera-briller med styrke til uslåelige priser Carrera handler kanskje om å tørre å ta noen sjanser, men vi syns ærlig talt du skal bruke energien og risikoviljen din på andre områder enn netthandel. Finpuss strategien din til neste års Carrera Panamericana, kanskje, eller legg en plan for hvordan du skal slå nevøen din i neste hoppkonkurranse på påskehytta? I mellomtiden holder vi hos Extra Optical konkurranseinstinktet vårt skjerpet ved å garantere deg landets billigste briller. Finner du de samme Carrera-brillene til lavere pris hos en annen optiker i Norge, refunderer vi mellomlegget uten å mukke. Avtale?

Filter
Passer til
 1. 2
 2. 2
Merke
Ray-Ban
Oakley
Diesel
Hugo Boss
Kenzo
Good Eye
Calvin Klein
Carrera
Gant
Marc Jacobs
Tom Ford
eXo
eXo KIDS
Polo
Emporio Armani
Michael Kors
Størrelse
Small
Medium
Large
Form
CatEye
Firkantet
Oval
Pilot
Rektangulære
Rund
Wayfarer
Ramme
Halv ramme
Hel ramme
Rammeløs
Materiale
 1. 2
Farge
Dark Blue
Gul
Svart
Burgunder
Gull
Grønn
Rosa
Lilla
Klar
Grå
Rød
Brun
Metall
Sølv
Oransje
Hvit
Mønstret
Blå
Blank
Pris
Fra to
Annet
 1. 2
 1. 2
Høy-lav
 1. 137 mm Medium
  ca6187
  Ønskeliste
 2. 137 mm Medium
  ca6187
  Ønskeliste

2 Glasses found

Høy-lav