Briller fra Calvin Klein: Rene linjer og sporty eleganse Ungdommelig, trendy og kanskje bitte lite grann opprørsk? Hvis du kjenner deg igjen i denne beskrivelsen, men fortsatt ikke eier et par Calvin Klein-briller, burde du ikke la sjansen gå fra deg nå.

Calvin Klein Briller
Filter
Passer til
 1. 6
 2. 5
Produsent
Calvin Klein
Størrelse
Medium
Large
Form
Oval
Pilot
Rektangulære
Rund
Ramme
Hel ramme
Materiale
 1. 4
 2. 6
Farge
Gold
Purple
Brown
Green
Pris
Fra to
Annet
 1. 4
 1. 4
 1. 7
Høy-lav
 1. 138 mm Medium
  ck19114 780
  Ønskeliste
 2. 140 mm Large
  ck19514 240
  Ønskeliste
 3. 136 mm Medium
  ck6008 528
  Ønskeliste
 4. 135 mm Medium
  ck5929 315
  Ønskeliste
 5. 135 mm Medium
  ck8524
  Calvin Klein
  ck8524
  As low as 995,-
  Ønskeliste
 6. 136 mm Medium
  ck8059
  Calvin Klein
  ck8059
  Fra kun 995,-
  Ønskeliste
 7. 140 mm Large
  Hovedbilde av brillen CK5926
  Calvin Klein
  CK5926
  Fra kun 1095,-
  Ønskeliste

7 Glasses found

Høy-lav

Calvin Klein-looken er avslappet og bekymringsløs. Den enkle og samtidig originale logoen kler stilen som hånd i hanske. Enten det er innen haute couture, jeans, undertøy eller briller for begge kjønn, er Calvin Klein et ikonisk merke som regnes blant verdens ti mest verdifulle merkevarer. I likhet med kleskolleksjonene utstråler brillene fra Calvin Klein vitalitet, personlighet og humor. Enten du er av den avantgardistiske typen eller heller vil ta retro-stilen til nye høyder, fins det et par Calvin Klein-briller som vil sette prikken over i-en på alle dine antrekk.

Calvin Klein: Fra Bronx til catwalken Calvin Klein er kanskje blitt ett av verdens største motehus, men utgangspunktet var ikke særlig glamorøst. Unge Calvin vokste opp i Bronx, og hadde lite til overs for en moteindustri han opplevde som pompøs og selvhøytidelig. Han gikk på en berømt moteskole, men tok aldri eksamen, og lærte i stedet sitt håndverk som lærling i et klesfirma der han etter hvert jobbet seg opp til å bli designer. Folkene Calvin hang med i Bronx likte enkle linjer og foraktet alt som smakte av pretensjon, så da han lanserte sitt eget klesmerke i 1968 var det med fokus på et rent, ofte minimalistisk formspråk. Det er den samme kule stilen som fortsatt preger kolleksjonene, også brillene. Calvin Klein begynte å lage briller i 1996, og solgte to millioner par det første året.

Kjøp Calvin Klein-briller på nett, risikofritt med vår prisgaranti. Hvis valget ditt har falt på et par briller fra Calvin Klein, kan vi bare applaudere din gode smak! Heldigvis trenger ikke din sans for luksus å koste deg dyrt. Her hos Extra Optical finner du et bredt utvalg av briller fra Calvin Klein og andre designerbriller til lavere priser enn noe annet sted i Norge. Det er vi så sikre på at vi gir deg en prisgaranti: Finner du tilsvarende briller til lavere pris hos en annen norsk optiker, gir vi deg mellomlegget tilbake. De fleste bestillinger til Norge leveres i løpet av 6-12 dager. Bestill i dag, så kan du snart smykke deg med et par flunkende nye Calvin Klein-briller!